5. Biruni Kariyer Günleri | Kurumsal Tanıtım ve İşe Alım Süreçleri - Biruni Üniversitesi

5. Biruni Kariyer Günleri | Kurumsal Tanıtım ve İşe Alım Süreçleri

5. Biruni Kariyer Günleri bu yıl 2-3 Mayıs tarihlerinde online olarak gerçekleştirildi. Biruni Üniversitesi YouTube kanalı üzerinden canlı gerçekleştirilen yayına alanında uzman birçok kurum ve kişi katılım sağladı. Program, Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Yüksel’in açılış konuşması ile başladı. Ardından Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Lütfiye Karcıoğlu Batur, öğrenci ve mezunlara iş arayışlarında onların her zaman yanında olduğunu hissettiren ve iş arama teknikleri üzerine yoğunlaşan konuşmaları ile devam etti.
    İlk oturuma (2 Mayıs) ;Biruni Üniversitesi Diş Hastanesi İşletme Müdürü Sevtap İgaç “Kariyer Yolculuğunda Kurumlar ve Ekiplerin Rolü” adlı semineri ile,Biruni Üniversite Hastanesi İnsan Kaynakları Uzmanı Mehmet Ali Haser “Hastane Yönetim Süreçleri ve İnsan Kaynakları Planlaması” adlı semineri ile,Kariyer.net Bölge Müdürü Meltem Başman “Kariyer.net‘ten Kariyer Tüyoları” adlı semineri ile,Nişantaşı Hastanesi İnsan Kaynakları Yöneticisi Erkan Erkaya “İşe Alım Süreçleri” adlı semineri ile,Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi İnsan Kaynakları Uzmanı Tuğçe Uyan ”  Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi Kurumsal Tanıtım ve İşe Alım Süreçleri” adlı semineri ile, katılım sağladı.
    İkinci Oturum ( 3 Mayıs )
    İnsan Kaynakları Profesyoneli Hasan Pektaş ” Ne yapmak istiyorum? Elimde neler var?” adlı semineri ile,Hospitadent İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Sorumlusu Didem Güven ” Mülakata ne kadar hazırsın?” adlı semineri ile katılım sağladı.
    Program Özel Eğitim Paneli ile son buldu.Özel Eğitim Paneline;Kartal Umut Işığı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden Zeynep Doğan,Algı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden Parin Yakupyan,Avrupa Çocuk Özel Eğitim Kurumu’ndan Salih Sunelcan,İlkyaman Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden Ülger Yaman,Pera Eğitim Kurumları’ndan Merih Yangın,Özel Akademik Eğitim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden Turgut Kızılkan,Elit Gençler Koleji’nden İpet Mutlu,Yükselen Başarı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden Necdet Aydoğdu katılım sağladı.
    Canlı yayını https://www.youtube.com/watch?v=58hHNvbCd8Q&list=PLulAbobl5pBJYlQx8UutkAQ8O61z3ApL9 linkinden izleyebilirsiniz.
    Tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.