Kariyer Merkezi tarafından bu yıl ilk defa verilen Sosyal Transkript - Biruni Üniversitesi

Kariyer Merkezi tarafından bu yıl ilk defa verilen Sosyal Transkript

Tarih : 2022
Kariyer Merkezi tarafından bu yıl ilk defa verilen Sosyal Transkript

Biruni Üniversitesi eğitimi boyunca kurum içi yada kurum dışı belgelendirebilecekleri etkinlik, sertifika, proje vb. ilgili belgeleri öğrenci mailleri ve şifreleri ile sosyaltranskript.biruni.edu.tr adresi üzerinden yüklemeleri gerekmektedir.
    2021-2022 Eğitim-öğretim yılında mezun olacak öğrencilerimiz 27 Haziran 2022 itibari ile sosyal transkriptlerini sistem üzerinden yazdırabilirler.
    Yazdırma işlemi gerçekleştirilen belge üzerinde herhangi bir değişiklik yapılamayacağı için mezun durumundaki öğrencilerimizin yüklemek istedikleri belgelerini ivedilikle yüklemeleri ve son kontrollerini yapmaları gerekmektedir.
    Uyumsuz ve geçersiz belgeler merkezimiz tarafından reddedilmiş olup, bazı belgeler için ek bilgi istenmiştir.
    Herhangi bir sorunda  kariyer@biruni.edu.tr adresinden bilgi vermeleri gerekmektedir.
    Biruni Üniversitesi Kariyer Merkezi