2016 Yılı Mezunlarımızdan İşe Başlayan Öğrencilerimiz - Biruni Üniversitesi

2016 Yılı Mezunlarımızdan İşe Başlayan Öğrencilerimiz

2016 Yılı Mezunlarımızdan İşe Başlayan Öğrencilerimiz

     

    Biruni Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

    2016 Yılı Mezunlarımızdan İşe Başlayan Öğrencilerimiz

    1. Biruni Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2014-2016 yılı Mezun Öğrencilerimizden Okul Birincimiz Tuğçe YELEK Radyoloji Teknikeri Olarak Biruni Üniversitesi Hastanesinde Göreve Başlamıştır.
    2. Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümü mezun öğrencilerimizden Deniz ÖN, Biruni Üniversitesi Kariyer Merkezi Sekreteri olarak göreve başlamıştır.
    3. Tıbbi Laboratuvar Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Mihriban KARTAL, Biruni Üniversitesi Laboratuvarlardan Sorumlu Asistan olarak göreve başlamıştır.
    4. Optisyenlik bölümü mezun öğrencilerimizden Vural ÜNVER, Sevgi Optik mesul müdürü olarak göreve başlamıştır.
    5. Optisyenlik bölümü mezun öğrencilerimizden Fatih ÇAĞLI, Çağ Optik mesul müdürü olarak göreve başlamıştır.
    6. Optisyenlik bölümü mezun öğrencilerimizden Oğuz ZEYNEL, Hazel Optik San. Ve Dış Ltd Şti. Satış ve pazarlama pozisyonun da  göreve başlamıştır.
    7. Optisyenlik bölümü mezun öğrencilerimizden Halil ORUÇ, Uğur Eczane Optik mesul müdürü olarak göreve başlamıştır.
    8. Optisyenlik bölümü mezun öğrencilerimizden Büşra AKSOY, Elit Optikte Stajer Optisyen olarak göreve başlamıştır.
    9. Optisyenlik bölümü birinci sınıf öğrencilerimizden Esma KARAKAŞ, Beyler Optik çalışan olarak göreve başlamıştır.
    10. Optisyenlik bölümü mezun öğrencilerimizden Namık KEMAL, Öykü Optik İth.İhr.San. ve Tic.Ltd.Şti. mesul müdürü olarak göreve başlamıştır.
    11. Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümü mezun öğrencilerimizden Esma İNANÇ, G.O.P. Refleks Fizik Tedavi ve Rehabilistasyon Tıp Merkezinde Tıbbi Sekreter olarak göreve başlamıştır.
    12. Diyaliz bölümü mezun öğrencilerimizden Senanur CANBAY Medikare Diyaliz Merkezinde Diyaliz teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    13. Diyaliz bölümü mezun öğrencilerimizden Sedef ZENCİRCİOĞLU, Medikare Diyaliz Merkezinde Diyaliz teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    14. Diyaliz bölümü mezun öğrencilerimizden Kübra SULUMAK, Medikare Diyaliz Merkezinde Diyaliz teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    15. Diyaliz bölümü mezun öğrencilerimizden Arzu KÖMÜÇ, Medikare Diyaliz Merkezinde Diyaliz teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    16. Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümü mezun öğrencilerimizden Eda YASA, Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Veri Giriş Sorumlusu olarak göreve başlamıştır.
    17. Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümü mezun öğrencilerimizden Ecem KARAKURT, Esenler Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Tıbbi Sekreter olarak göreve başlamıştır.
    18. Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümü mezun öğrencilerimizden Büşra UYSAL, Medipol Üniversitesi Esenler Sağlik Uygulama Ve Araştirma Merkezinde Tıbbi Sekreter olarak göreve başlamıştır.
    19. Tıbbi Laboratuvar Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Pelin KILINÇARSLAN, Biruni Üniversitesi Laboratuvarlardan Sorumlu Asistan olarak göreve başlamıştır.
    20. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Onur NARŞAP, Özel Çapa Hastanesi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    21. Tıbbi Laboratuvar Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Çiğdem TOSUN, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde Tıbbi Laboratuvar Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    22. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Kübra BIYIKLIOĞLU, Özel Yıldız Academia Hastanesi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    23. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Zinhar AKSÖZ, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    24. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Hatice ATAM, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    25. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Rabia CANPOPAT, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    26. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Abdullah AKTAŞ, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    27. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Mustafa ŞAHİN, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    28. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Merve ARIKAN, Radyotom & Radyomar Tıbbi Görüntüleme Merkezi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    29. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Şura Nur DİN, Başakşehir Cerrahi Merkezi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    30. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Nurdan SEVGÜL, Beylikdüzü Kolan Hospital Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    31. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Fatma CACU, Özel Çapa Hastanesi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    32. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Ayşe Tuğba DAĞISTANLİ, Özel Çapa Hastanesi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    33. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Aybüke TUNCA, İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    34. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Esra KORKUSUZ, Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    35. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Seda ATAR, Burtom Tıbbi Görüntüleme ve Tanı Merkezleri Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    36. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Emrah BAL, Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    37. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Büşra TEMBEL, Özel Çapa Hastanesi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    38. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Büşra ECİ, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    39. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Tuğba DEMİRTAŞ, Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    40. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Burhan DOĞAN, Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    41. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Ceydanur ALBEBEK, Başakşehir Aktif Tıp Merkezi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    42. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Merve Nur DURSUN, Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    43. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Yağmur ŞİRİKÇİ, Medstar Antalya Hastanesi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.
    44. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü mezun öğrencilerimizden Münevver DOĞAN, Erdem Hastanesi Radyoloji Teknikeri olarak göreve başlamıştır.