Mezun Olduktan Sonra Ne Yapabilirim? - Biruni Üniversitesi

Mezun Olduktan Sonra Ne Yapabilirim?

Burada yer alan derlemeler, Biruni Üniversitesi meslek yüksek okulu mezunlarının genel olarak çalışabileceği alanlar konusunda bilgilendirme amaçlıdır. Tüm bu bilgiler sizlere iş arayışınızda destek olmayı, yol göstermeyi ve yapacağınız araştırmalara katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Buradaki sektörler, alanlar, iş ve dikey geçiş sınavı ile geçebileceğiniz bölümler hakkında fikir vermek amacıyla, hazırlanmıştır. Bu bilgiler belirli bir sektörü, alanı, kurumu, şirketi veya akademik bölümü tavsiye niteliğinde değildir. Olası iş fırsatları, çalışabileceğiniz alanlar burada yazanlarla sınırlı değildir. Bütün bunların haricinde de fırsatlar olabilir.

Daha fazla bilgi ve destek için her zaman Biruni Üniversitesi kariyer merkezine başvurabilirsiniz. Randevu almak için tıklayınız.

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI

AMELİYATHANE HİZMETLERİ