NIS

3.Biruni Kariyer Günleri Yoğun İlgi Gördü

50 den fazla kurumun katılımıyla gerçekleştirilen 3. Biruni Kariyer Günleri yoğun ilgi gördü. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Adnan Yüksel açılış konuşmasında ‘Kariyer bir bebeği büyütmek gibi bir şey onu her zaman besleyeceksiniz.’ dedi.

En önemli şeyin yetenekleri keşfetmek olduğunun altını çizen Sayın Rektörümüz, “Fark oluşturun. Bir firmayla görüşürken ben iyi bir okuldan mezunum, konuya hakimim ama farklı şeylerim var deyin. Geldiğimiz çağda en büyük sermaye teknoloji, bilgi ve yetişmiş insan gücü. Dolayısıyla yetişmiş insan gücü en önemlisi.” açıklamasında bulundu.

Biruni’nin yüzde 80 vaktini düşündüğünü belirterek, “Yürürken düşünün, otobüste düşünün, araba sürerken düşünün. Düşünün ki mutlu olasınız. İnsanları mutlu edesiniz, çevrenizdekileri, eşinizi, akrabalarınızı, yakınlarınızı, annenizi, babanızı bir tek sizi kıskananlar mutsuz olur. Kıskanan da kendine eder hiçbir yaptırımı yok.” dedi.

Kariyer Merkezi Müdürümüz Sayın Öğr. Gör. Lütfiye Karcıoğlu Batur ise Kariyer Merkezi’nin her zaman öğrencilerin kariyerlerini planlamada yanlarında olduğunu belirterek sözlerine eleman arayışı olan hastaneler ve kurumlar merkezimize bildirim yaptığında biz öğrenci ve mezunlara duyuruyoruz ilgilenen adayların Cv’ lerini kişisel verilerin korunması kapsamında size iletiyoruz dedi.